COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rallilupaus taistelee Ranskassa - ”Ajetaan voitosta, mutta järki mukana”

23.11.2017 - 23:14:32


Nuori helsinkiläinen rallilupaus Taisko "Tade" Lario päättää kautensa tulevana viikonloppuna Ranskassa ajettavaan Rallye du Var -kilpailuun. Kyseessä on Peugeot 208 Cupin päätösosakilpailu.

Edessä on vajaat 200 erikoiskilometriä asfaltilla. Lämpötilat ja olosuhteet voivat vaihdella huimasti yhden kisapäivän aikana.

- Aamulla voi olla pakkasta ja iltapäivällä 20 astetta lämmintä. Pito tulee vaihtelemaan paljon, ja leikkauksista tulee varmasti irtosoraa tielle, 21-vuotias rallitähti miettii tiedotteessaan.

- Saatiin vähän pikakomennus ralliin, ja nyt on painettu todella pitkiä päiviä. Nuotitus sujui hyvin, ja tänään ajettiin pari vetoa shakedownissa. Kaiken pitäisi olla kunnossa, CHL Sport Auto -tallissa ajava suomalainen jatkaa.

Larion kautta ovat vaikeuttaneet lukuisat tekniset murheet. Hän on päässyt maaliin kolmessa kisassa ollen kaksi kertaa palkintokorokkeella. Edellinen kisa reilu kuukausi sitten päättyi komeaan kakkossijaan yhdessä kartturi Tatu Hämäläisen kanssa.

Lario on ennen Peugeot 208 Cupin päätöskisaa kokonaispisteissä kuudentena ja junioreissa viidentenä. Nousu mitaleille on puhtaasti matemaattista, mutta Lario hakeekin puhdasta ja nousujohteista kilpailua.

- Sarjassa meillä ei ole enää kuin teoreettiset mahdollisuudet nousta mitaleille. Se vaatii jo paljon epäonnea muilta. Me haetaan ehjää ja puhdasta kisaa. Lähdetään tietysti ajamaan voitosta, mutta pitää olla järki mukana, Lario taustoittaa.

Kuva: Taneli Niinimäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24