COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen hehkuttaa uutta kuskiaan Ott Tänakia

20.11.2017 - 10:03:19


Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen ohjasti Toyota-tiiminsä kahteen osakilpailuvoittoon debyyttikaudella rallin MM-sarjassa. Menestys oli makeaa, ja oppiakin tuli roppakaupalla.

Jari-Matti Latvalan ulosajosta ja menetetystä kakkossijasta huolimatta Mäkinen jaksoi olla positiivisin mielin tiimin matkasta Australiaan, kauas kotoa.

- Ihan kohtuullisen hyvä tämä reissu meille oli. Ollaan suunnitelmissamme sillä suunnalla, missä pitääkin olla. Töitä jatketaan koko ajan, Mäkinen kertoi.

Kisavauhtiset kilometrit ovat lopulta ainut tapa lisätä tiimin iskukykyä. Niitä Toyotalle on tällä kaudella ollut tarjolla kilpakumppanien tapaan noin 4000, yhteensä 13 osakilpailussa.

- Kokonaisuutena vuosi on ollut erittäin hyvä. Keräsimme tietoa ja kokemusta ensi vuotta ajatellen, jotta silloin olisi huomattavasti helpompi lähteä taisteluun mukaan. Uskon, että taistelu on tasaisempaa ensi kaudella.

Kaudelle 2018 Mäkinen saa tiimiinsä virolaisvahvistuksen, kun Ott Tänak tekee seuraa Latvalalle ja Esapekka Lapille. Paperilla Toyotan tiimi on erittäin vahva, eikä tiimin uusin jäsen ole odotuksissa lainkaan häntäpäässä.

- Jos katsoo Ottia tällä kaudella, voi hänen todeta olleen yksi kaikista nopeimmista kuljettajista. Välillä hänen tasonsa tietysti vaihtelee, mutta hyvää tasaista suorittamista hän yleensä tekee, eikä hän ole pahemmin törmäillytkään.

- Saamme vahvistusta Ottista, samoin kuin suoria ajatuksia kilpailijoiden tekemisistä. Tällä yhdistelmällä saamme varmasti hyvää aikaiseksi, Mäkinen täräyttää.

Teksti: Miika Wuorela, Coffs Harbour


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08