COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ei mitään uutta Ogierista” - iso uutinen jysähtää Australiassa

8.11.2017 - 09:59:04


Päättääkö rallin viisinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier upean uransa tähän kauteen, vai nähdäänkö hänet sittenkin tositoimissa vielä ensi vuonna? Se ratkeaa reilun viikon kuluttua ajettavan Australian MM-rallin aikoihin.

M-Sportin tallipomo Malcolm Wilson haluaisi pitää kaikin keinoin kiinni ranskalaisesta timantistaan, mutta kokenut brittiäkään ei voi nykyiselle tilanteelle mitään. Ogierin iso ratkaisu vaikuttaisi kallistuvan uran päättämisen puolelle perheen ehdoilla.

- Ei ole ikävä kyllä mitään kerrottaa, Wilson toteaa reilu viikko ennen kauden päätöskisaa Autosportille.

- Tiedän mitä meidän pitää tehdä ja tiedän mihin meidän pitää päätyä ja juuri tämän eteen teemme nyt töitä. Neuvotteluja käydään lisää tällä viikolla, mutta en näe, että ratkaisu syntyy ennen Australiaa, Wilson jatkaa.

Walesin MM-rallin kotiyleisönsä edessä voittanut ja siinä samalla Ogierin viidettä titteliä juhlinut Elfyn Evans toivoo hartaasti, että Ogier jatkaisi vielä ainakin vuoden M-Sportilla. Uransa ensimmäisen MM-osakilpailuvoiton saavuttaneelle Evansilla olisi yhä paljon opittavaa maestrolta.

- Toivon tosiaankin, että hän ei lähde. Olen nauttinut yhteistyöstä hänen ja Julienin (Ogierin kartanlukija Ingrassia) kanssa. Olen oppinut heiltä todella paljon jo tällä kaudella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

IS: Bo Grahn on kuollut

18.7.2018 22:30:05

 

 

 

 

Liverpoolille iso takaisku

18.7.2018 20:54:40