COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastien Ogier panttaa päätöstään yhä, lopettaako uransa?

6.11.2017 - 23:10:56


Rallin viisinkertainen maailmanmestari Sébastien Ogier valmistautuu kertomaan päätöksensä uraansa liittyen kauden päättävän Australian MM-rallin aikana tai heti kisan jälkeen.

Ogier varmisti uransa viidennen perättäisen maailmanmestaruuden Walesissa, lokakuun lopussa. Kaudesta on ajamatta enää Australian ralli, vajaan kahden viikon kuluttua, minkä jälkeen ranskalainen on valmis julkistamaan päätöksensä.

- En voi kertoa päätöksestäni vielä. Kausi 2018 lähestyy nopeasti, joten varmasti jo Australian rallin aikana, tai heti sen jälkeen, olen valmis tekemään tämän ilmoituksen, Ogier sanoo ranskalaiselle Le Point -lehdelle.

Sydämessään Ogier tietää ajan olevan kypsä kertoa nimenomaan ralliuran loppumisesta. Kaikesta voi kuitenkin päätellä, että asian ääneen sanominen on haastavaa miehelle.

- Niin kauan kuin on hauskaa, jatkan. Onneksi meillä on kaikki nämä voitot ja menestys, jotka saivat meidät vapautumaan. Meidän piti tällä kaudella hyödyntää autoa, joka ei ollut aina nopein, mutta silti hyvä kompromissi.

Ogier käy yhä Jaakobin painiaan rajusti. Veri vetäisi vielä toisaalta erikoiskokeille, mutta perhe-elämä on vähintään yhtä houkuttavaa. Ogier on ollut ralliuransa aikana hyvinkin yli puolet vuodesta kiinni työssään.

- On yhä vaikeampaa lähteä viikon kisamatkoille. Arvostan todella aikaa kotona, ja haluan nähdä pienokaisemme kasvavan. Olen vain 33-vuotias, joten ehkä on vähän liian aikaista lopettaa. Ehkä numero ykkösen nappaaminen uudestaan voisi vielä olla tavoitteena.

Erityisen hyvältä kuluvan vuoden maailmanmestaruus maistuu Ogierista siksi, että saavutus tuli yksityistiimi M-Sportin autolla. Jopa lähimpien kilpakumppanien mielestä Ogier iski kätensä hiekkaan liittyessään tiimiin, joka taistelee minimibudjetilla isoja tehdastalleja vastaan.

Totuus oli kuitenkin toisenlainen. Tasaisella pisteiden keruulla Ogier osoitti olevan kykenevä mestariksi, vaikka joutuikin antamaan tasoitusta kilpailuvälineessä.

- Se oli suuri haaste meille Julienin kanssa, mutta myös hyvä tilaisuus osoittaa joidenkin kriitikoiden arvo, näpäyttää Ogier.

Teksti: Miika Wuorela


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

IS: Bo Grahn on kuollut

18.7.2018 22:30:05

 

 

 

 

Liverpoolille iso takaisku

18.7.2018 20:54:40