VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tommi Mäkinen lähetti terveiset Juho Hänniselle - "Kiitos kuuluu myös hänelle"

29.10.2017 - 23:18:53


Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli pettynyt mies Walesin MM-rallin jälkeen. Jari-Matti Latvalan viides tila jäi tallin parhaaksi sijoitukseksi Walesissa.

Latvala taisteli vielä lauantaina palkintopallisijoituksista, mutta sunnuntaina suomalainen putosi taistelusta pois ja oli lopulta vasta viides. Voittaja Elfyn Evansin vauhtiin Toyota-kuljettajilla ei ollut mitään jakoa. Esapekka Lappi oli vasta yhdeksäs ja Juho Hänninen keskeytti.

- En voi olla tyytyväinen suoritukseemme täällä, mutta hyvä juttu on se, että tiedämme, mistä kiikasti ja pystymme sen korjaamaan. Teimme Espanjaan joitain muutoksia ja ne menivät väärään suuntaan, joten jatkossa täytyy valmistautua vähän eri tavalla, Mäkinen sanoi tallinsa tiedotteessa.

Mäkinen oli kuitenkin tyytyväinen kuljettajiensa suorituksiin Walesissa.

- Kuljettajamme tekivät hyvää työtä ja tietysti erityisesti pitää puhua Juhosta, joka ajoi viimeisen rallinsa meidän kanssa. Oli todella sääli, että tämä päättyi tällä tavalla, sillä hän teki vain pienen virheen, jolla oli kohtalokkaat seuraukset, Mäkinen harmitteli.

Juho Hännistä ei ole nimetty enää mukaan kauden päättävään Australian ralliin. Ensi kaudella Hännisen paikan Toyotalla ottaa virolaiskuljettaja Ott Tänak. Mäkinen halusi kiittää Hännistä ajastaan tallissa.

- Juho on ollut tärkeä osa meidän testausta ja kehitysohjelmaa. Olemme saavuttaneet tällä kaudella hienoja asioita, joista kiitos kuuluu myös hänelle. Joten "Kiitos Juho" meidän kaikkien puolesta. Niin ja onnittelut tietysti myös Ogierille ja M-Sportille mestaruudesta, Mäkinen viestitti.

M-Sportin Sebastien Ogier varmisti sunnuntaina jo uransa viidennen maailmanmestaruuden. Samalla hän nousi mestaruustilastossa Mäkisen ja Juha Kankkusen ohi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!