KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Joskus pitää hyökätä, kun olosuhteet ovat hankalimmat" - Latvala tiukassa taistossa palkintopallipaikoista

29.10.2017 - 06:00:21


Toytan Jari-Matti Latvala lähtee neljänneltä sijalta Walesin MM-rallin päätöspäivään. Latvala on vain 4,1 sekunnin päässä kolmannella sijalla ajavasta Hyundain Thierry Neuvillesta ja 4,6 sekunnin päässä toisena kaasuttelevasta Fordin Sebastien Ogierista.

- Hommat käynnistyivät vähän hitaasti lauantaiaamun ensimmäisellä erikoiskokeella, mutta ne paranivat jatkuvasti sen jälkeen. Meillä oli paljon parempi pito kuin perjantaina. Vaikka meillä on yhä ollut vaikeuksia aliohjautuvuuden kanssa, niin pelailimme iskunvaimentimien kanssa päivän aikana, mikä auttoi autoa tuntumaan paremmalta ja paremmalta ja ajat nopeutuivat, Latvala kertoi Toyotan tiedotteesa.

Latvala iski pöytään pohja-ajan lauantain toiseksi viimeisellä erikoiskokeella ja pomppasi illalla neljänneksi.

- Tänään olin pimeässä ja sumussa tyytyväinen esitykseen. Joskus pitää hyökätä, kun olosuhteet ovat hankalimmat. Pito oli hyvä ja auto tuntui hyvältä. Odotan innolla huomista, Latvala iloitsi.

- Jari-Matti hyökkäsi mahtavasti sumussa illan ensimmäisellä erikoiskokeella. Olen varma, että hän taistelee podium-paikoista huomenna, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen säesti.

Toyotan Esapekka Lappi on yhdeksäntenä. Juho Hänninen ajoi päivän pisimmälle pätkälle toiseksi parhaan ajan, mutta joutui keskeyttämään jousitusongelman takia.

- Suoritus näyttää nyt paljon paremmalta, kun meillä on ollut mahdollisuuksia tehdä muutoksia autoon. Testimme ennen rallia tapahtuivat liian lämpimisissä olosuhteissa ja teimme sen takia virheitä säätöjen kanssa. Valitettevasti perjantaina ja tänään oli paljon kilometrejä ennen kuin saimme autot huoltoon ja pääsimme tekemään muutoksia. Nyt olemme korjanneet asioita ja kaikki näyttää paremmalta, Mäkinen summasi.

Fordin Elfyn Evans näyttää menevän Walesin MM-rallin voittoon. Evans on 53,1 sekuntia edellä Ogieria ennen päätöspäivää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!