Kimi Räikkösen tallikaveri kertoo saaneensa "mukavia" viestejä Lewis Hamiltonilta ja Max Verstappenilta - ”F1 on pieni maailma, mitä tahansa voi tapahtua”

28.11.2021 - 10:03:00


Alfa Romeon molemmat kuljettajat vaihtuvat tämän kauden jälkeen. Valtteri Bottas tulee upean F1-uransa päättävän Kimi Räikkösen tilalle ja kiinalainen maksukuljettaja Guanyu Zhou suistaa italialaisen Antonio Giovinazzin ottamaan uutta vauhtia Formula E-sarjasta.

Giovinazzi latasi todella katkeraa tekstiä sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Alfa Romeo oli julkistanut Zhoun ensi kauden kattavan sopimuksen. Tunteet ovat nyt tasaantuneet ja Giovinazzi lausuu siitä kiitoksen myös Mercedeksen Lewis Hamiltonille ja Red Bullin Max Verstappenille, jotka käyvät kovaa kapinaa maailmanmestaruudesta.

Giovinazzi kertoo saaneensa Hamiltonilta ja Verstappenilta kannustavia viestejä, joiden sisältöä hän ei tosin paljasta. Zhoun pestin ympärillä on riittänyt paljon parranpärinää, sillä hän tuo talliin tiettävästi noin 25 miljoonan euron suuruisen sponsoripotin.

- Sekä Hamilton ja Verstappen ovat kirjoittaneet minulle mukavat viestit. Arvostan niitä, koska se tarkoittaa myös sitä, että he seuraavat minua, Giovinazzi muotoilee Radio Rain haastattelussa.

- Viestejä on tullut myös muilta, kuten Gaslylta (Pierre), Oconilta (Esteban) ja Pereziltä (Sergio), Giovinazzi jatkaa.

Räikkönen on hänkin kertonut toivovansa, että Giovinazzi palaa vielä kuninkuusluokkaan. Se on äärimmäisen vaikeaa, mutta Giovinazzi ei ole suinkaan vielä luopunut toivosta.

- Minua odottaa uusi seikkailu Formula E:ssä, mutta pysyn F1:ssä mukana simulaattorin muodossa. Olen tällä hetkellä Ferrarin kolmas kuljettaja ja katsotaan nyt, mitä vuonna 2023 tapahtuu. F1 on pieni maailma, jossa voi tapahtua mitä tahansa, Giovinazzi luo uskoa tulevaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48