Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Vain epäonni voi viedä Max Verstappenilta tämän ennätyksen - "Mitä tahansa voi tapahtua"

26.11.2021 - 6:10:00


Red Bullin Max Verstappen taistelee F1-kauden kahdessa viimeisessä osakilpailussa ennen kaikkea kuljettajien maailmanmestaruudesta. Hollantilainen yrittää panoksellaan luonnollisesti auttaa myös Red Bullin merkkimestaruuteen.

Siellä taustalla on myös yksi pienempi tavoite. Verstappen voi tehdä ennätyksen yhden kauden palkintopallipaikoissa.

Sitä ennätystä jakavat Michael Schumacher, Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton. He kaikki ovat päässeet parhaimmillaan 17 kertaa palkintopallille.

Verstappenilla on tältä kaudelta 16 podium-sijoitusta. Hän on jäänyt palkintopallin ulkopuolelle Azerbaidzanissa, Britanniassa, Unkarissa ja Italiassa.

Jos Verstappen pääsee palkintopallille Saudi-Arabiassa ja Abu Dhabissa, niin hän ottaa ennätyksen yksin haltuunsa.

- Meidän täytyy pitää keskittymisemme yllä. Vielä on kaksi kilpailua jäljellä ja mitä tahansa voi tapahtua, Verstappen totesi Red Bullin verkkosivuilla viime viikonlopun Qatarin GP:n jälkeen.

Tällä kaudella tehdään tosin todennäköisesti yksi toinen ennätys, joka auttaa Verstappenia. Tämän kauden 22 osakilpailua on suurin määrä F1-historiassa.

Verstappen johtaa MM-sarjaa kahdeksan pisteen turvin ennen Hamiltonia.

- Olemme vain viisi pistettä jäljessä (Mercedestä) merkkimestaruustaistossa ja kahdeksan pistettä edellä kuljettajien mestaruustaistossa, joten edessä on kaksi tärkeätä kilpailua. Kaikki on vielä auki, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!