Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottaksen loppukauden motivaatio kyseenalaistetaan - F1-asiantuntijoilta ilkeää vihjailua

25.11.2021 - 12:00:00


F1-asiantuntijat ovat kyseenalaistaneet Valtteri Bottaksen todellisen tahdon ja motivaation auttaa nykyistä tallikaveriaan Lewis Hamiltonia äärimmäisen tiukassa mestaruustaistelussa Red Bullin Max Verstappenia vastaan.

Ilkeät puheet lähtivät liikkeelle välittömästi sen jälkeen, kun Mercedes vahvisti, että George Russell nousee tämän kauden jälkeen Bottaksen tilalle Mercedekselle. Bottas puolestaan solmi monivuotisen sopimuksen Alfa Romeon kanssa ja moni asiantuntija on vihjaillut ja jopa väittänyt, että suomalaisen väkinäinen mielenkiinto toisen viulun soittamiseen Mersulla lopahti siinä vaiheessa lopullisesti.

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher on saanut ainakin hiljaista tukea sille väitteelle, että Red Bullin kakkoskuski Sergio Perez saattaa nousta mestaruustaistelussa tuntuvasti Bottasta suurempaan rooliin. Perezillä ei ainakaan motivaatiosta ole puutetta. Perezin on pakko painaa pyyteettömästi töitä Verstappenin eteen, sillä hän jatkaa myös ensi kaudella Red Bullilla.

- Ei ole helppoa olla hänen (Verstappenin) tallikaverinsa, mutta minä olen tiimipelaaja. Max taistelee mestaruudesta ja minulla ei ole ongelmaa auttaa häntä. ”Toisen viulun” soittaminen on osa tätä peliä, Perez painottaa Canal Plussalle.

Red Bull vääntää Mercedeksen kanssa myös tallien mestaruudesta. Tilanne on kaikilta osin täysin uusi Perezille.

- Kausi on lähellä loppua, mutta tehtävää on yhä todella paljon. Aikaisempina vuosina tässä vaiheessa kautta minulla ei ollut enää mitään panosta. Mutta tänä vuonna taistelemme molemmista titteleistä. Se on mahtavaa.

Perez ei ole tosin hänkään välttynyt viime aikoina Ralf Schumacherin sivalluksilta. Schumacher väitti pari päivää sitten Speedweekillä, että Perez sai jatkosopimuksen Red Bullille vain ja ainoastaan siitä syystä, että parempaa vaihtoehtoa ei enää löytynyt siinä vaiheessa kuljettajamarkkinoilta. Muussa tapauksessa Perez olisi saanut lähteä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!