Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mersu-pomo joutui pettymään - "Luulimme, että taktiikkamme riittäisi ohittamaan heidät lopussa"

25.10.2021 - 7:50:00


Matka loppui kesken Mercedekseltä Formula ykkösten USA:n GP:ssä sunnuntaina. Lewis Hamilton hävisi voittoa juhlineelle Red Bullin Max Verstappenille 1,3 sekunnilla.

- Tämä oli todellakin mielenkiintoisten taktiikoiden ja hienojen taisteluiden kilpailu. Me haistoimme jo Lewisin voittoa ja hän painoikin upeasti viimeisillä kierroksilla, mutta loppujen lopuksi se ei riittänyt, tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Mercedeksen verkkosivuilla.

Verstappen tuli toisen kerran varikolle 29. kierroksella. Hamilton veti 37 kierrosta ennen toista stoppiaan. Hamilton ei saanut Verstappenia lopussa kiinni, mutta kirjautti pienenä lohtuna kilpailun nopeimman kierrosajan.

- Me luulimme, että pidempien vetojen taktiikkamme riittäisi ohittamaan heidät lopussa, mutta siinä vaiheessa, kun pääsimme iskuetäisyydelle, niin ohittaminen on todella vaikeaa. Lopussa olimme lähellä, mutta emme tarpeeksi lähellä, joten Red Bull ansaitsi voittonsa tänään, Wolff myönsi.

Verstappen johtaa MM-sarjaa 12 pisteen turvin ennen Hamiltonia. Jäljellä on viisi osakilpailua.

- Tästä ei tullut toivomaamme viikonloppua, mutta vielä on paljon tilaisuuksia jäljellä. Me olemme täysin mukana kisassa ja nautimme taistelusta. Katsotaan mitä seuraava kilpailu tuo tullessaan, Wolff summasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07