Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottas manaili tilaisuuksien puutetta - yksi asia maksoi paljon aikaa

25.10.2021 - 5:50:00


Formula ykkösten USA:n Grand Prix ei jää Valtteri Bottaksen muisteloissa kovinkaan korkealle. Mercedeksen suomalaiskuski joutui seuraamaan muiden voittotaistelua kärkikymmenikön väärältä puoliskolta. Bottas sijoittui lopulta kuudenneksi.

- Tämä oli aika tapahtumaköyhä kilpailu minun osaltani. Me yritimme parhaamme, mutta ei ollut helppoa taistella muiden ohi. Aivan kuten tiesimme etukäteen, niin oli vaikea nousta ylöspäin lämpötilan (kuumuus) ja radan luonteen takia, Bottas manaili Mercedeksen verkkosivuilla.

Bottas oli ollut aika-ajossa neljänneksi nopein, mutta starttasi lähtöruuturangaistuksen takia kilpailuun vasta yhdeksänneltä sijalta. Kisasta ei tullut helppo.

- Ensimmäisellä stintillä jumiuduin Alpha Taurien taakse, minkä takia menetin paljon aikaa. Kun olin hitaampien autojen takana, niin vauhtiero ei ollut tarpeeksi iso, jotta olisin voinut ohittaa helposti. Kisassa ei ollut myöskään turva-autoja tai muita tilanteita, joita olisimme voineet käyttää hyväksemme. Kun ottaa huomioon lähtöruuturangaistuksen ja lähtöpaikkamme, niin en tiedä, mitä olisimme voineet tehdä paremmin. Tämä ei ollut vahvin viikonloppumme, Bottas jatkoi.

Bottas jatkaa MM-pisteissä kolmantena. Kautta on jäljellä vielä viiden osakilpailun verran.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!