Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mitä ihmettä?! Red Bull sai korjata autoaan ennen aika-ajoja

24.10.2021 - 13:08:00


Ennen Austinin GP:n aika-ajoja Max Verstappenin auton takasiivessä huomattiin iso repeämä. Red Bull sai luvan korjata siipi ennen aika-ajoja.

Verstappenin takasiivessä oli iso repeämä ja Red Bull sai luvan vahvistaa takasiipeä. He tekivät vahvistuksen myös Sergio Perezin autoon, vaikkei siitä löytynyt mitään vikaa.

Red Bullin tallissa ei tiedetty miten siipi oli mennyt rikki.

- Aina on jotain eikä ikinä ole stressivapaata sessiota. En tiedä osuiko Max johonkin, sillä siinä oli aikamoinen rako, mutta toisessa autossa ei ollut mitään eikä toisissa siivissä, joten saimme luvan vahvistaa sitä hieman molemmissa autoissa. Meidän täytyy katsoa sitä tarkemmin, Christian Horner totesi Sky Sportsin mukaan.

Aika-ajot sujuivat Red Bullin kannalta mainiosti, sillä Verstappen ajoi paalupaikalle ja tallikaveri Sergio Perez kolmanneksi. Red Bull -kaksikon väliin kiilaa Lewis Hamilton, joten lähdöstä on odotettavissa kiihkeä taistelu ensimmäiseen mutkaan.

- Täällä on vaikea seurata, joten haluat johtaa ensimmäiseen mutkaan tultaessa, Horner miettii.

Austinin GP starttaa Suomen aikaa kello 22.00. Valtteri Bottas lähtee kisaan lähtöruudusta yhdeksän ja Kimi Räikkönen 15.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!