Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottas löysi paljon parannuskohteita – ”Tämä ei ollut se tulos jota odotin”

24.10.2021 - 12:00:00


Valtteri Bottas piti Austinin GP:n aika-ajossa neljänneksi nopeinta vauhtia, mutta lähtee kisaan yhdeksännestä lähtöruudusta rangaistuksen takia. Bottas lähtee kuitenkin positiivisin mielin kilpailuun uskoen omiin menestysmahdollisuuksiinsa.

Bottas ei saanut aika-ajoissa mielestään täydellistä kierrosta aikaiseksi. Hän jäikin Max Verstappenin, Lewis Hamiltonin ja Sergio Perezin taakse neljänneksi.

- Tämä ei ollut se tulos jota odotin tänään. Red Bullilla oli selkeästi etulyöntiasema ja näyttivät parantavan eilisestä. Ensimmäinen yritykseni Q3:lla oli ihan OK, mutta viimeinen sektori ei tuntunut hyvältä. Sitten yritin raivata vapaata kierrosta toiselle yritykselle, mutta etu lukkiutui ja aliohjautuvuus oli vieläkin huonompi, joten menetin aikaa enkä pystynyt parantamaan, Bottas analysoi Mercedeksen sivuilla.

Bottas starttaa kisaan yhdeksännestä lähtöruudusta. Nastolalainen uskoo pystyvänsä nousemaan kärkitaisteluun mukaan korostaen myös taktiikan onnistumisen merkitystä.

- Aloitan yhdeksännestä rangaistuksen takia, mutta mielestäni kisavauhtimme oli vahvaa, samaa tasoa Red Bullin kanssa, ja toivottavasti minulla on vauhtietu suoraan edellä oleviin autoihin. Strategia tulee olemaan avainasemassa, joten olen varma pystyvämme nousemaan tuloslistalla ja taistelemaan hyvistä pisteistä. Kisa on pitkä ja olen aina optimistinen.

Austinin GP starttaa Suomen aikaa kello 22.00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!