Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Kumpi on kaikkien aikojen paras: Michael Schumacher vai Lewis Hamilton? Nico Rosberg kertoi näkemyksensä

19.10.2021 - 20:50:00


Lewis Hamilton ja Michael Schumacher ovat voittaneet molemmat seitsemän formula ykkösten maailmanmestaruutta. Hamilton tavoittelee tällä kaudella jo ennätyksellistä kahdeksatta titteliä.

Mutta kumpi kuljettajista on kaikkien aikojen paras? Molempien tallikaverina urallaan ajanut Nico Rosberg kertoi näkemyksensä asiaan Skylla, jota muun muassa saksankielinen Motorsport-Total siteerasi.

Rosbergin mukaan Schumacher oli valovoimainen hahmo, joka otti koko tiimin huomioon.

- Hän pystyi motivoimaan koko tiimiä ja onnistui aina saamaan kaikki puolelleen. Hän tiesi kaikkien tiimin jäsenten nimet ja kutsui heitä esimerkiksi pöyrälenkeille, Rosberg sanoi.

Rosbergin mukaan Schumacher oli työhevonen, mutta Hamilton niin sanotusti luonnonlahjakkuus.

- Jos puhutaan ihan vain puhtaasti lahjakkuudesta, niin mielestäni hän (Hamilton) on mielestäni kaikkien aikojen paras, Rosberg linjasi.

Hamiltonia ei tunneta minään suurena auton kehittäjänä, kun taas Schumacher paiski koko ajan hommia tehdäkseen autostaan paremman.

- Lewis vihaa testaamista. Michael taas testasi autoaan joka päivä, vaikka oli jo seitsenkertainen mestari. Mutta hän tiesi, että aina voi oppia jotain uutta, Rosberg vertaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!