Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottas paljastaa - tästä syystä tulokset ovat nyt näin hyviä

18.10.2021 - 15:41:00


Valtteri Bottas ajoi Mercedeksellä uransa kenties upeimman voiton viimeksi Turkissa. Bottas paljastaa nyt, mistä hänen tulostasonsa tuntuva parannus kumpuaa.

Bottas sanoo suoraan saaneensa mielenrauhan lopullisesti sen jälkeen, kun hänen tulevien kausiensa sopimus Alfa Romeon kanssa julkistettiin. Se julkistus on pudottanut suomalaisen harteilta massiivisen painolastin.

- Tulokset ovat olleet sen vuoksi erittäin hyviä, koska tulevaisuuteni on varmistettu. On hienoa ottaa voitto ja saada muistutus siitä, että voit voittaa kisoja. Siitä viimeisimmästä (voitosta) oli aikaa. Mutta ollakseni rehellinen, olen tuntenut Monzan jälkeen oloni erittäin rennoksi ja pystynyt keskittymään vain ajamiseen, Bottas tähdentää Autosportille.

Bottas vahvistaa, että mikään ei ole muuttunut Mercedeksen ja hänen välillään, vaikka kaksikon tiet eroavatkin siis tämän kauden jälkeen.

- Luotan siihen, että Mercedes tukee minua kauden loppuun asti. Kaikkia on ollut normaalia ja tiimissä on hyvä henki päällä. Olen ollut kaikissa kokouksissa, kuten ennenkin. Jos siellä on ollut muita kokouksia, niin en tiedä niistä, Bottas muotoilee.

F1-kausi jatkuu ensi viikonvaihteena Austinin COTA-radalla Yhdysvalloissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!