Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

F1:n kohukuljettaja sohaisi taas muurahaispesää - nyt lähti terveiset faneille: ”Merkityksetöntä”

18.10.2021 - 14:41:00


F1-talli Haasin riveissä ajavan venäläisen maksu- ja kohukuljettaja Nikita Mazepinin ystävät ovat vähissä muiden kuskien ja katsojien keskuudessa. Mazepinin mukaan se on kuitenkin hänelle täysin merkityksetöntä.

Mazepin on saanut tulokaskaudella paljon kritiikkiä osakseen, eikä suinkaan syyttä. Moni F1-asiantuntija julisti jo välittömästi kauden alussa, että Mazepin ajaa väärässä sarjassa.

Mazepin ei puutu italialaislehti Gazzetta dello Sportin haastattelussa näiden asiantuntijoiden väitteisiin, vaan siihen kuraan, jota hänen niskaansa on satanut F1-fanien suunnalta. Venäläiskuskin ylimielinen asenne raivostuttaa.

- Kaikilla on mielipide kaikesta. Mutta 99 prosenttia minusta puhuvista ihmisistä tekee sen vain sillä perusteella, mitä he näkevät televisiossa ja sosiaalisessa mediassa. He eivät ole tavanneet minua. Siksi näiden ihmisten mielipide on minulle merkityksetön, Mazepin jatkaa valitsemallaan linjalla.

Mazepinin ja hänen tallikaverinsa Mick Schumacherin välillä on kipinöinyt tällä kaudella rajusti. Schumacher kysyi jo yhden rajun kiilauksen jäljiltä, että ”yrittääkö hän tappaa minut?”

Mazepin ihmettelee tästä huolimatta olevansa yllättynyt siitä, että Schumacher ei ole vieläkään vastannut kutsuun Moskovan vierailusta.

- Minulla on ihan positiivinen suhde Schumacheriin. On aivan normaalia, että silloin tällöin radalla voi tulla väärinkäsityksiä…, Mazepin kuittaa tilanteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!