Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ikävää vihjailua Mercedeksestä - toisen F1-tallin pomo tyrmää huhut: ”Psykologista peliä”

18.10.2021 - 9:34:00


F1-talli Williamsin pomo Jost Capito kiistää ne huhut, jotka ovat velloneet viime aikoina Mercedeksen yllä. Suoria syytöksiä ei ole esitetty, mutta varikoilla on vihjailtu, että Mercedeksen viimeisin moottoriversio ei olisi sääntöjen mukainen.

Mercedeksen vauhdillista kehitysloikkaa on ihmetelty erityisesti Red Bull-tallin taholta. Tallin neuvonantajana Helmut Marko kertoi viime viikolla, että he paiskivat yötä päivää töitä selvittääkseen Mercedeksen salaisuuden.

Sitä salaisuutta ei Mercedeksen asiakastalli Williamsin pomon mukaan ole olemassa. Capito tietää ja tuntee tasan tarkkaan Mersun moottorin.

- Sääntöjen mukaan Mercedeksen on toimitettava kaikille tiimeille samat moottorit. Olemme tyytyväisiä Mercedeksen moottoreihin, siitä ei ole kysymystäkään. Se on erittäin hyvä, ellei F1:n paras moottori, Capito muotoilee RTL:lle.

Capiton mukaan Mercedeksen moottorin ympärillä pyörivät huhut ovat todellisuudessa enemmänkin psykologista peliä tiukassa mestaruustaistelussa.

- Näistä tehdään aina totuutta suurempia asioita. Mutta se on kirsikka tämäntyyppisten taistelujen kakun päälle. Uskon fanien olevan tyytyväisiä tällaiseen, kun taistelu mestaruudesta on näinkin tiukkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!