Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Nyt ei näytä hyvältä Lewis Hamilton - ei ainakaan ex-mestarin havainnon perusteella

16.10.2021 - 15:58:00


Formula ykkösten vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve on avannut taas sanaisen arkkunsa. Villeneuve sanoo havainneensa Mercedeksen Lewis Hamiltonissa piirteen, joka tulee ratkaisemaan mestaruustaistelun Red Bullin Max Verstappenin hyväksi.

Taistelu käy kovilla kierroksilla, sillä Hamilton hiillostaa Verstappenia vain kuuden pisteen päässä. Villeneuve kertoo italialaislehti Gazzetta dello Sportille, että Hamiltonista ja koko tallista huokuu tietynlainen väsymys, joka ei lupaa hyvää.

Lisäksi Villeneuven mukaan nykyinen pistetilanne ei sekään kerro täyttä totuutta Verstappenin ja Hamiltonin välisestä väännöstä. Verstappenin puolesta liputtava Villeneuve on sitä mieltä, että Hamilton on ollut onnekas, eikä välttämättä ansaitsisi aivan näin paljon pisteitä.

- Lewis Hamilton on tehnyt paljon virheitä, mutta hän maksanut niistä alhaisen hinnan toisin kuin Max Verstappen. Ajattelen sitä, mitä hänelle tapahtui Unkarissa ja sitä ennen Silverstonessa.

Villeneuve nauttii samalla täysin siemauksin tilanteesta. Tätä F1 on jo vuosikaudet kaivannut. Villeneuve korostaa, että Mersun on saatava myös strategiansa onnistumaan täydellisesti loppukaudella, mikäli se mielii pitää Verstappenin ja Red Bullin kurissa.

- Strategiat? Mercedeksen ei tarvinnut aiemmin edes onnistua niissä, koska he voittivat joka tapauksessa!, Villeneuve lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!