Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Millaista on ajaa tallikavereillaan lattiaa pyyhkineen Max Verstappenin rinnalla? Sergio Perez ei kaunistele totuutta

16.10.2021 - 13:36:00


Red Bull-talliin täksi kaudeksi tullut ja edelleen ensi vuonna saman työnantajan leivissä jatkava F1-kuljettaja Sergio Perez myöntää, että kilpaileminen Max Verstappenin rinnalla ei ole todellakaan helppoa. Sitä on moni yrittänyt, mutta siinä vain harva on onnistunut.

Maailmanmestaruudesta tällä kaudella Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa taisteleva Verstappen on tallissaan kenties koko sarjan selkein ykköskuljettaja. Red Bullilla käytännössä kaikki pedataan Verstappenin menestyksen eteen.

- Ei ole helppoa olla Maxin tallikaveri, koska hän on yhtä auton kanssa, Red Bullilla toista viulua kelpo tavalla soittava Perez kertoo RacingNews365.com-sivustolla.

- Hän tekee tulosta todella korkealla tasolla. Meillä on ainutlaatuinen auto ja ei ole salaisuus, että minulla ei ole ollut helppoa hänen rinnallaan, Perez jatkaa.

Verstappen on pyyhkinyt aiemmin tallikavereillaan lattiaa ja musertanut samalla näiden itseluottamuksen. Perez on toista maata.

- Sinun pitää olla henkisesti erittäin vahva päivä toisensa jälkeen. Minusta se on yksi vahvuuteeni.

Perez ajoi seitsemän edellistä kautta Force India- ja Racing Point-talleissa ennen siirtymistään Red Bullille.

- Red Bullin RB16B-auto on ainutlaatuinen ja aivan erilainen, millä olen tottunut ajamaan. Joihinkin autoihin on helpompi sopeutua kuin toisiin. Minulla oli ensi alkuun vaikeaa sopeutua tähän autoon, mutta siinä ei ollut sen suurempaa dramatiikkaa. Max on osoittanut, että se on yksi parhaista, ellei jopa paras auto F1-sarjassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!