Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lewis Hamiltonin puheet asetetaan kyseenalaiseen valoon - samalla ilkutaan Toto Wolffin kommenteille

21.09.2021 - 10:22:00


Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher on liittynyt siihen kaartiin, jonka mukaan Lewis Hamilton dramatisoi liikaa Monzan kisan kohukolaria Max Verstappenin kanssa. Tilanne oli toki äärimmäisen vaarallinen, mutta halo-turvakaari osoitti jälleen kerran tarpeellisuutensa.

Niskakipua valitellut Hamilton ihmetteli julkisesti suureen ääneen sitä, miksi Verstappen ei tullut tarkastamaan hänen kuntoaan. Verstappen käveli sen sijaan muina miehinä pois tilanteesta kertoen tienneensä, että Hamilton oli kunnossa.

- Luulen, että Lewis dramatisoi sitä vähän liikaa ottaen huomioon, että hän osallistui jo seuraavana päivänä tapahtumaan New Yorkissa, Schumacher viittaa Sport1:llä Met Galaan.

Gaalaan, jossa Hamiltonilla ei vaikuttanut olevan niskakivusta tietoakaan.

Schumacher ei malta olla myöskään puuttumatta Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffin kommentteihin. Schumacherin mukaan kaikki Hamiltonia kohtaan osoitettu kritiikki on kuin punainen vaate Wolffille.

- Jos kritiikkiä ilmenee, niin Toto tulee heti ja sanoo: ”Et puhu noin seitsenkertaisesta maailmanmestarista”, Schumacher muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!