Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tuleeko tästä nuorukaisesta F1-sarjan yksi kirkkain tähti? Asiantuntija on 100-prosenttisen varma siitä

21.09.2021 - 8:40:00


Entinen F1-kuljettaja ja DTM-sarjan nykyinen pomo Gerhard Berger on sataprosenttisen varma siitä, että 19-vuotiaasta uusiseelantilaisesta Liam Lawsonista jalostuu jo lähivuosina kuninkuusluokan yksi kirkkaimmista tähdistä.

Huippulahjakkuudeksi hehkutettu Lawson rakentaa uraansa Red Bullin siipien suojissa ja sen hän tekee todella mallikkaasti. Lawson on menestynyt tällä kaudella mainiosti niin DTM- kuin F2-sarjassakin.

Red Bull AF Corse-tiimin väreissä kilpaileva Lawson johtaa DTM-sarjaa. Lawson ajaa F2-sarjassa puolestaan Hitech Grand Prix-tiimissä ja on pisteissä seitsemäntenä.

Berger menee arvioissaan jopa niin pitkälle, että hänen mielestään on enää vain ajan kysymys, milloin Lawson taistelee F1:n maailmanmestaruudesta.

- Olen 100-prosenttisen varma siitä, että hän nousee Formula 1:hteen. Hän kaipaa vielä lisää kokemusta Formula 2:sta, mutta sen jälkeen hän löytääkin itsensä taistelemassa Verstappenin (Max) ja Hamiltonin (Lewis) kanssa, Berger heittää huiman arvionsa GPblog-sivustolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!