Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Miksi Kimi Räikkönen kävi illallisella Williamsin tallipomon kanssa? Jost Capito tarjoaa siihen nyt vastauksen

20.09.2021 - 15:22:00


Alfa Romeon Kimi Räikkönen kävi Williams-tallin päällikön Jost Capiton kanssa illallisella Zandvoortissa ajetun Hollannin GP:n perjantain treenipäivän jälkeen. Alfa ilmoitti heti seuraavana aamuna, että Räikkösen korontesti oli osoittautunut positiiviseksi. Yhteisen illallisen syytä on ehditty ihmetellä ja Capito on päättänyt nyt puhua asiat selväksi myös siltäkin osin.

Räikkösen ja Capiton tapaamisen taustalla ei ollut mitään sen ihmeempää. He tuntevat toisensa jo vuosien takaa.

- Toin Kimin Formula 1:hteen vuonna 2001 ja meillä on ollut siitä lähtien erittäin hyvä suhde. Olimme puhuneet jo vuosia, että meidän pitää tavata illallisen merkeissä. Lopulta se onnistui. Pidimme etäisyyttä jopa pöydän ääressä, Capito viittaa Skylla Räikkösen sittemmin julki tulleeseen korontartuntaan.

Capiton testitulokset osoittautuivat negatiiviseksi, mutta hän päättyi vetäytyä varotoimenpiteenä varikolta. Capito kiistää julkisuudessa esitetyt väitteet, että häntä olisi kehotettu eristäytymään.

- En ollut karanteenissa, kuten on sanottu, eikä minun tarvinnut eristäytyä. Mutta pitääkseni kaiken riskin loitolla tiimistä sanoin, että lähden kotiin. Seurasin kisaa toimistostani, jossa minulla on myös pääsy kaikkiin tietoihin. Se toimii yhtä hyvin kuin kilparadalla.

Räikkönen oli Hollannin kisan lisäksi sivussa myös Monzassa ajetusta Italian GP:stä. Jäämies palaa tositoimiin, kun kauden 15:s GP odottaa ensi viikonloppuna vuoroaan Sotshissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!