Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Suorat sanat F1-vaikuttajalta - särähtää taatusti Lewis Hamiltonin korvissa

20.09.2021 - 10:44:00


Entinen F1-kuljettaja ja sarjaa nykyisin muun muassa Sky Sportsilla kommentoiva Gerhard Berger ei kaihda kertoa sitä, kumman kuljettajan, eli Mercedeksen Lewis Hamiltonin tai Red Bullin Max Verstappenin hän haluaa voittavan tämän kauden maailmanmestaruuden.

Berger liputtaa ensimmäistä titteliään haarukoivan Verstappenin puolesta. Verstappenilla on viiden pisteen etu Hamiltoniin. Kauden 15:s osakilpailu ajetaan ensi sunnuntaina Sotshin radalla Venäjällä.

- Tämä on todellista kilvanajoa ja tätä Formula 1 tarvitsee. Meillä on vihdoinkin kaksi raskaansarjan kuljettajaa kamppailemassa toisiaan vastaan. Tosiasia on se, että tästä tulee vieläkin parempaa, koska he ajavat eri tiimeissä. Tätä Formula 1 on odottanut jo vuosia. Tämä on elintärkeää tällä urheilulle, Berger painottaa Motorsportilla.

Ajatus Hamiltonin kahdeksannesta maailmanmestaruudesta kiehtoo sekin Bergeriä, mutta hänen vaakakuppinsa painuu siis Verstappanin puoleen. Ja näin Berger sen perustelee:

- Urheilun kannalta olisi hyvä, jos jotain muuttuisi ja Max nappaisi tittelin. Olemme nähneet Lewisin voittavan mestaruuden neljä kertaa putkeen ja Maxista on kasvanut nyt myös supertähti. Olisi hyvä, jos nuorukainen vetäisi pitemmän korren.

Hamiltonilla on ikää 36 vuotta. Verstappen on Hamiltonia 13 vuotta nuorempi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!