Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

George Russell kertoi totuuden sopimusneuvotteluistaan Mercedeksen kanssa - tai ainakin puolittaisen sellaisen

20.09.2021 - 9:18:00


Mercedes vahvisti 7. syyskuuta, että George Russell ottaa tämän kauden jälkeen Valtteri Bottaksen paikan Lewis Hamiltonin tallikaverina. Muste Mersun sopimuspapereissa oli kuitenkin ehtinyt kuivua siihen mennessä jo pitkälti toista viikkoa - jos ei jopa kauemminkin.

Varikoilla huhuttiin jo ennen sarjan kesätaukoa, että Russell oli ehtinyt vetää nimensä sopimukseen. Russell väittää kuitenkin kivenkovaa, että se tapahtui vasta elokuun lopulla, eli Belgian GP:n yhteydessä. Mutta antaa myös ymmärtää, että se oli käytännössä enää pelkkä muodollisuus.

Russell on rakentanut F1-uraansa Mercedeksen siipien suojissa ja Williams-tallin riveissä. Mercedeksellä oli tehty jo hyvissä ajoin päätös siitä, että tuota lahjakkuutta ei ole enää mitään syytä haaskata sarjan häntäpäähän lukeutuvassa tallissa.

- Se oli pohjimmiltaan Mercedeksen kavereiden päätettävissä, edustanko minä sitä suuntaa, johon he haluavat mennä, tai onko se Valtterin vakaus, joka on ollut ilmeisestikin uskomattoman onnistunutta viime vuosina, Russell pyörittelee RacingNews365-sivustolla.

Ja puhuu asioista heti perään niiden oikeilla nimillä:

- Neuvottelut olivat rehellisesti sanottuna erittäin suorat ja yksinkertaiset. Se oli erittäin nopeaa päätöksen tekemistä, joka johti allekirjoitukseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!