Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tämä meni taatusti ihon alle: Toto Wolff ”paljasti” Mercedeksen vahvimman aseen - kyseisen miehen lempinimi ei mairittele

19.09.2021 - 14:07:00


Mercedeksen itävaltalainen tallipäällikkö Toto Wolff, 49, ja hänen maanmiehensä, Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko, 78, eivät ole tunnetusti ylimpiä ystäviä keskenään. Sanansäilä on sivaltanut ja sivaltaa taatusti jatkossakin äärimmäisen terävästi puolin ja toisin.

Marko on lapioinut koko kauden ja lähes tauotta kuraa Mercedeksen ja erityisesti Wolffin niskaan. Tunteet ovat riehahtaneet tulikuumiksi Italian GP:ssä Red Bullin Max Verstappenin ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin välillä tapahtuneen kohukolarin jälkeen.

Wolff on syyttänyt siitä Verstappenia ja Marko on puolestaan tykittänyt, että Mercedeksen selittelyt tapahtuneesta ovat olleet kauttaaltaan pelkkää satua.

Wolff on nyt kääntänyt kommenteillaan ennenkin useasti kohauttaneen Markon puheet Mercedeksen eduksi. Ja hän on tehnyt sen tavalla, joko menee taatusti Markon ihon alle.

- Mr Grumpy (herra Yrmeä) on vahvin aseemme, Wolff viittaa Markoon OE24:n haastattelussa.

- Niki (Lauda) sanoi aina, että jokainen hyökkäys ulkopuolelta vahvistaa tiimiämme, Wolff jatkaa.

Verstappen johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Hamiltoniin. Seuraava osakilpailu ajetaan ensi sunnuntaina Venäjällä. Mercedeksellä uskotaan olevan radan luonteen vuoksi etulyöntiasema Sotshissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!