Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Yllätysvoittaja pitää Lewis Hamiltonin marmatusta täysin turhana - astui puolustamaan Max Verstappenia

19.09.2021 - 13:16:00


Monzan radalla Italiassa yllätysvoiton ajanut F1-kuljettaja Daniel Ricciardo antaa ymmärtää, että Lewis Hamiltonin marmatus kisan kohukolarin jälkeen oli täysin turhaa. Hamilton ihmetteli julkisesti, että Max Verstappen ei käynyt edes tsekkaamassa, onko hän kunnossa kolarin jäljiltä.

Verstappen on kertonut, että hänen ei tarvinnut tehdä sitä, koska hän näki Hamiltonin yrittävän peruuttaa autoaan hiekoilta.

- Kuljettaja, joka on kunnossa, ei tee sellaista, Verstappen on kuitannut tilanteen.

Ricciardo on astunut puolustamaan entistä tallikaveriaan Pardon My Take-podcastissa. Ricciardo vakuuttaa, että Verstappen ei olisi epäröinyt hetkeäkään käydä tarkistamassa Hamiltonin kuntoa, jos hän olisi luullut tämän loukkaantuneen.

- Tunnen Maxin. Olimme muutaman vuoden tallikavereita. Jos onnettomuus tapahtuu ja tiedämme, että toinen kuljettaja loukkaantui, niin olen sataprosenttisen varma, että me kaikki yrittäisimme auttaa, emmekä vain kääntäisi selkää, Ricciardo painottaa.

Tuomaristo mätkäisi Verstappenille tapahtuneesta kolmen lähtöruudun rangaistuksen viikon kuluttua Sotshin radalla ajettavaan Venäjän osakilpailuun. Ricciardo kyseenalaistaa rangaistuksen monen muun tapaan. Ricciardo näki hänkin sen kilpailutilanteena.

- Minusta se, mitä Max teki, ei ollut typerää. Hän näki tilaisuuden ja tarttui siihen, mutta se ei ollut tietenkään paras liike, Ricciardo muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!