Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ylilyönti Lewis Hamiltonilta? F1-asiantuntijalta suorat sanat: ”Draaman hakemista”

18.09.2021 - 9:02:00


Red Bullin Max Verstappenin ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin kohukolari puhuttaa edelleen. Yhä useampi F1-asiantuntija on sitä mieltä, että Italian GP:n osumassa oli kyse kilpailutilanteesta, josta Verstappenille ei olisi pitänyt mätkäistä kolmen lähtöruudun rangaistusta Venäjän osakilpailuun.

Tähän kaartiin ovat vuorostaan liittyneet Tom Coronel ja Jack Plooij, jotka nostivat Monzan kohukolarin tapetille Ziggo Sportsissa.

- Hän (Hamilton) ei vain antanut tarpeeksi tilaa. Tämä olisi pitänyt nähdä kilpailutilanteena, Coronel ja Plooij lähettävät monien muiden tavoin terveisensä tuomaristolle.

Yhtä moni on ollut toki sitä mieltä, että halo-turvakaari saattoi pelastaa Hamiltonin hengen. Coronel ei suinkaan vähättele tältä osin tilannetta, mutta antaa ymmärtää, että homma meni lopulta kuitenkin turhan teatraaliseksi Hamiltonin osalta, koska onneksi mitään pahempaa ei tapahtunut.

Hamilton ilmoitti Monzassa, että hänen on luultavasti käytävä spesialistin pakeilla niskansa takia. Niskakivusta ei näyttänyt olevan kuitenkaan tietoakaan, kun Hamilton juhli jo seuraavana päivänä Met-gaalassa New Yorkissa.

- Tämä on draaman hakemista, Coronel kuittasi omana näkemyksenään Hamiltonin eleet ja puheet Monzassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!