Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

F1:n yllätysvoittajalle on luvassa upea bonus - ”Ihan hullua!”

15.09.2021 - 11:45:00


McLaren-tallin Daniel Ricciardo ajoi viime sunnuntaina Monzan radalla Italian GP:n yllätysvoittajaksi. Ricciardo odottaa jo malttamattomana hänelle luvattua bonusta.

McLaren-talli lähti F1-kauteen suurin, mutta silti maltillisin odotuksin. McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown oli luvannut palkita Ricciardon bonuksella, mikäli hän saavuttaa kauden aikana podiumsijoituksen.

Nyt tuli siis kuitenkin jo jättipotti, kun McLaren juhli Monzassa upeaa kaksoisvoittoa Ricciardon ja Lando Norrisin johdolla.

Varikoiden velikulta Ricciardo on nyt paljastanut sen bonuksen, joka hänelle luvattiin. Se liittyy Brownin tunnetusti häikäisevään autokokoelmaan.

- Brown lupasi, että pääsen ajamaan legendaarisen Nascar-kuljettaja Dale Earnhardtin numerolla 3 varustettua Chevroletia, jos sijoitun jossain kisassa kolmen parhaan joukkoon. Kenties hän antaa nyt minulle sen auton!, aussikuski huikkasi RacingNews365.com -sivustolle.

- Dale Earnhardt on suuri sankarini ja tilaisuus päästä hänen autonsa ratin taakse on ihan hullua!, Ricciardo jatkoi innoissaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32