Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tämä palaveri loksautti leuat Mercedeksen tallipomon toimistossa: ”Se oli outo hetki”

8.04.2021 - 23:40:00


Mercedeksen F1-tallin nimekkääseen insinöörikaartiin lukeutuvat Andrew Shovlin ja James Vowles kertovat, että heidän on vieläkin vaikea uskoa todeksi sitä, mitä kauden 2016 jälkeen tapahtui.

Oli yllätys, että Nico Rosberg pystyi lyömään Mercedes-tallikaverinsa Lewis Hamiltonin mestaruustaistelussa, mutta todellinen pommi jysähti vasta sen jälkeen.

Rosberg löi kaikki ällikällä ilmoittamalla, että hänen F1-uransa päättyy siihen. Mersun tallipäällikkö Toto Wolff oli kutsunut Shovlinin ja Vowlesin toimistoonsa ennen uutispommin julkistamista.

- Toto kutsui meidät toimistoonsa ja emme tienneet, mitä odottaa. Mutta jos Toto olisi pyytänyt meitä luettelemaan viisi asiaa, mitä hän aikoo kertoa, niin Nicon vetäytyminen ei olisi ollut sillä listalla, kaksikko kertoo The Grid-podcastissa.

Shovlinin ja Vowlesin leuat olivat loksahtaneet, kun Wolff oli paljastanut Rosbergin rajun päätöksen.

- Se oli outo hetki. Ja on vieläkin vaikea ymmärtää, miksi hän pyysi vapautusta sopimuksestaan. Vaikka hän ei olisikaan enää pystynyt voittamaan Lewisia, hänellä oli hyvä auto, hän olisi voittanut kilpailuja ja hän olisi ollut osa tiimi, joka teki jotain hämmästyttävää.

Mercedes kääntyi Valtteri Bottaksen puoleen ja pestasi hänet Williamsilta Rosbergin seuraajaksi. Bottaksella on nyt menossa viides kausi Mercedeksellä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!