Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Onko Fernando Alonsosta F1-kauden sensaatioksi? Asiantuntijalta tyly arvio

1.03.2021 - 21:48:00


Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso tekee alkavalla kaudella paluun kuninkuusluokkaan Renault’sta nimensä Alpineksi vaihtaneen tallin riveissä. Heinäkuussa 40 vuotta täyttävä Alonso on monessakin mielessä kääntämätön kortti, mutta omaako hän eväät kauden 2021 sensaatioksi?

Ei omaa, ei ainakaan Ziggo Sportin F1-asiantuntija Tom Coronelin näkemyksen mukaan.

- Jos hän onnistuu siinä, niin minä tulen olemaan ensimmäinen, joka kumartaa todella syvään. Mutta sitä ei tule tapahtumaan. Se olisi luonnonlakien vastaista, Coronel toteaa.

- Kun olet ollut sivussa Formula 1:stä, olet valmis. Kun olet ollut poissa vuoden, menetät nopeuden. Alonso on ollut poissa kaksi vuotta - se ei ole enää mahdollista, Coronel jatkaa tylyllä linjalla.

Coronel näkee, että vastaava paluu saattoi onnistua vielä takavuosina, mutta ei enää.

- Nuoret kuljettajat ovat terävämpi, rohkeampia ja enemmän ”liekeissä”. Alonso on taistelija, mutta jo lähes 40-vuotias. Unelmoit yöllä silmät suljettuna, mutta et päivällä silmät auki, Coronel muotoilee.

Alpine julkistaa autonsa tiistaina. Kuljettajista paikalla on Esteban Ocon, mutta Alonso joutuu jäämään tilaisuudesta varotoimenpiteenä sivuun taannoisen pyöräilyonnettomuuden ja sitä seuranneen leikkauksen jäljiltä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!