Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-kuski hylkäsi tarjouksen - lataa nyt rajua tekstiä sarjan oudosta ilmapiiristä: ”Sinun on tapettava tallikaverisi”

1.03.2021 - 17:33:00


Tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen, 28, hyvästeli F1-sarjan seitsemän kauden jälkeen. Täksi kaudeksi Pohjois-Amerikan IMSA-sarjaan siirtynyt Magnussen alleviivaa, että hänellä ei tule ikävä formula ykkösiä ensisijaisesti sen ”oudon ilmapiirin” takia.

Magnussen ajoi viimeisen F1-kautensa Haas-tallissa ranskalaisen Romain Grosjeanin rinnalla. Sarjan pohjamudissa rämpinyt Haas vaihtoi molemmat kuljettajansa täksi kaudeksi.

Magnussen on kertonut tanskalaislehti BT:lle, että hän oli saanut tarjouksen yhdeltä F1-tallilta. Tarjouksen, jonka hän oli hylännyt välittömästi.

- Se (F1) voi olla todella vihamielinen ympäristö. Formula 1:ssä ei ole oikeastaan mahdollista verrata talleja, joten ainoa tapa osoittaa kykysi on voittaa tallikaverisi ja lyödä hänet selvästi. Siitä tulee vaikea ympäristö. Pidin Romain Grosjeanista paljon ja tilanne ei ollut todellakaan hauska, sillä me molemmat tiesimme, että meidän on tapettava toisemme jatkaaksemme. Se luo tämän oudon jännitteen ja oudon ilmapiirin, Magnussen kuvailee karua tilannetta WEC:n podcastista.

- Ja se on ehdottomasti pääsyy siihen, että en pyrkinyt pysymään F1:ssä, Magnussen jatkaa painokkaasti.

Magnussen on löytänyt kilpauransa uuden kodin Chip Ganassi Racing-tiimin riveissä.

- Pidän todellakin siitä, että voin työskennellä kunnolla tiimikavereideni kanssa sen sijaan, että taistelen heidän kanssaan. Voit tuntea, että täällä ihmisillä on mukavampaa ja he nauttivat paljon enemmän. Formula 1 on erittäin kilpailukykyinen. Niin on myös IMSA, mutta eri tavalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!