Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Valtteri Bottaksen pomolta kovaa puhetta haastajatallista - kuitti tuli välittömästi

23.02.2021 - 11:56:00


F1-talli Red Bullin tunnetusti suorasanainen neuvonantaja Helmut Marko on kuitannut Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffin viime aikojen isot puheet pelkäksi sananhelinäksi.

- Parhaillaan ei ajeta, joten hänen pitää luoda jännitettä sanoilla, Marko kuittasi välittömästi Wolffin väitteet siitä, että Red Bull lähtee suosikkina alkavaan kauteen.

Red Bull päätti viime kauden Max Verstappenin ajamaan upeaan voittoon Abu Dhabissa. Verstappen peittosi toiseksi Mercedeksellä päätyneen Valtteri Bottaksen peräti 15 sekunnilla.

- Red Bullilla oli nopein auto viime kauden lopulla, joten se on suosikki kaudelle 2021. Erityisesti valmistajien sarjan osalta, koska sillä on nyt kaksi noin kovan kaliiberin kuljettajaa, Wolff sysäsi Speedweekissä surutta paineita haastajatallin suuntaan.

Kovan kaliiberin kuljettajilla Wolff alleviivaa sitä, että Verstappen vaikuttaa saaneen vihdoinkin varteenotettavan tallikaverin Sergio Perezin hahmossa.

Verstappen on ollut Red Bullin suuri yksinäinen Daniel Ricciardon lähdön jälkeen. Pierre Gaslysta, eikä varsinkaan Alex Albonista ole ollut apuja Verstappenille taistelussa Mercedestä vastaan.

- Näen Red Bullin meille nyt kaksinkertaisena haasteena. Siis molemmissa MM-sarjan kategorioissa, eli kuljettajien ja valmistajien sarjoissa, Wolff vakuuttelee.

Red Bullin kauden 2021 RB16B-auto julkistetaan tiistaina. Tähän mennessä F1-talleista uuden autonsa ovat ehtineet esitellä McLaren, AlphaTauri ja viimeksi eilen Alfa Romeo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!