Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Mikä on totuus Mercedeksen kohutusta George Russell-kortista?

25.01.2021 - 23:51:00


Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa poskettoman 50 miljoonan euron kausikohtaisen palkkavaatimuksen esittäneen Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen jatkoneuvottelut ovat yhä vaiheessa.

Mersun tallipäällikkö Toto Wolff on kuitenkin täysin vakuuttunut siitä, että ne saadaan maaliin, eikä Valtteri Bottaksen kauden 2021 tallikaverin osalta ole näin ollen luvassa shokkiuutista.

Useampikin F1-asiantuntija on vihjaillut, että Mercedes käyttäisi junioriakatemian kasvattiaan George Russellia eräänlaisena pelotteena sopimusneuvotteluissa ja pyrkisi sen myötä toppuuttelemaan Hamiltonin esittämiä vaatimuksia.

Wolff tyrmää nämä puheet ORF-kanavalla.

- Emme ole koskaan pelanneet Russell-kortilla. Hän (Russell) on tehnyt hienoa työtä ja tulee ajamaan jonain päivänä huippuautolla, mutta pitkää kumppanuuttamme ei ole tarkoitettu käytettäväksi uhkana.

Mercedeksen emoyhtiö Daimlerin on huhuttu suostuvan maksamaan Hamiltonille 40 miljoonan euron vuosipalkkaa. Mercedeksen F1-tallista 33 prosenttia ostaneen Ineos-yhtiön on puolestaan kerrottu olevan valmis kuittaamaan se 10 miljoonaa, joka erottaa tällä hetkellä Hamiltonin vaatimuksen ja Daimlerin tekemän tarjouksen.

- Meillä on vahva suhde ja olemme saavuttaneet paljon yhdessä. Haluamme jatkaa sitä ja voittaa yhä enemmän tulevaisuudessa. Mutta joskus yksityiskohtien hiominen vie aikaa. Ainakin lakimiehillä riittää töitä, tammikuussa koronaviruksen sairastanut Wolff muotoilee käynnissä olevat sopimusneuvottelut Hamiltonin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!