Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-asiantuntija uskoo yhä Mercedeksen uutispommiin

20.01.2021 - 10:33:00


F1-asiantuntija Christian Albers on edelleen sitä mieltä, että mahtitalli Mercedeksen taholta saattaa jysähtää todellinen uutispommi.

Albersin näkemyksen mukaan Mercedes voi sittenkin korvata seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin ensi kaudella George Russellilla.

- George Russell romutti kirjaimellisesti Hamiltonin suunnitelman, Albers viittaa De Telegraaf-lehdessä Mercedeksen ohjelmaan kuuluvan kuljettajan keikkaluonteiseen, mutta varsin vakuuttavaan suoritukseen Bahrainissa ajetussa Sakhirin GP:ssä.

Albersin mainitsema Hamiltonin suunnitelma tulee tässä: multimestari haluaa Mersulta 50 miljoonaa euroa kaudesta 2021.

Mercedeksen emoyhtiö Daimler ei ole halukas maksamaan tuollaista summaa. Albersin tietojen mukaan jatkoneuvottelut kiikastavat nyt 10 miljoonasta eurosta.

Albers kuvailee Hamiltonin palkkavaatimusta tässä tilanteessa täysin kohtuuttomaksi ja muistuttaa, että britin kukkaro on jo entuudestaan tuhdissa kunnossa.

- Mitä nuo viimeiset 10 miljoonaa enää merkitsevät Hamiltonille? Ja maailma on nyt ”tulessa”. Hamiltonin on otettava huomioon, että hänen liiketoimintamallinsa ei enää toimi, Albers jyrähtää.

Albers uskoo, että Mercedes on todellakin valmis tekemään kovan päätöksen, mikäli Hamilton ei tule vastaan vaatimuksessaan: Russell sisään ja mestari ulos.

Takavuosien F1-tallipäällikkö Eddie Jordan on samaa mieltä Albersin kanssa.

Jos minä olisi Daimlerin pomo, niin näyttäisin ovea Hamiltonille, Jordan latasi viime viikonvaihteessa Motorsport Weekille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!