Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Mick Schumacher olisi halunnut Kimi Räikkösen rinnalle - F1-vaikuttaja väittää: tämän vuoksi Haas oli sittenkin onnenpotku

3.12.2020 - 14:14:57


Mick Schumacher on antanut ymmärtää vähintäänkin rivien välistä, että hän olisi halunnut ajaa ensimmäisen F1-kautensa Kimi Räikkösen rinnalla Alfa Romeolla. Schumacher päätyi kuitenkin toiseen Ferrarin voimanlähteillä kilpailevaan talliin, eli Haasin riveihin.

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher kertoo Sport1:lle, että tämä oli sittenkin paras ratkaisu hänen veljenpoikansa osalta.

- Se oli onnenpotku johtuen Günther Steinerista, Ralf Schumacher viittaa Sport1:llä Haasin tallipäällikön puoleen.

Hän on ehdottomasti sitä mieltä, että Steiner on F1-debytantille tässä vaiheessa parempi vaihtoehto kuin Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur.

- Hänen (Steiner) ja Franz Tostin (AlphaTaurin tallipäällikkö) kaltaiset kaverit tietävät, miten nuorien kuljettajien kanssa toimitaan. He tekevät kuljettajasta paremman ja kypsemmän joka suhteessa. En usko, että hänellä (Vasseur) on tässä mielessä sitä samaa havaintokykyä, jota nuoret kuljettajat tarvitsevat. Toivon myös, että Ferrari keskittyy nyt enemmän yhteistyöhönsä Haasin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57