Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bernie Ecclestonella on vain yksi ehdokas Max Verstappenin tallikaveriksi - tarjosi tukevat perustelut näkemykselleen

30.10.2020 - 00:02:24


Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone on ollut viime päivinä taas näkyvästi esillä mediassa. Ecclestone antoi ymmärtää keskiviikkona, että hän oli merkittävä tekijä Sebastian Vettelin Aston Martin-sopimuksen taustalla. Nyt Ecclestone vuorostaan vihjailee Red Bull-tallin ensi kauden kuljettajakuvioista.

Alex Albon saa tämän kauden jälkeen lähtöpassit Red Bullilta ja Max Verstappenin rinnalta. Se on jo käytännössä täysin selviö.

Red Bullin kauden 2021 toisen kuljettajan pesti on kahden miehen, eli Nico Hülkenbergin ja Sergio Perezin välinen kauppa.

Ecclestone liputtaa ehdottomasti Hülkenbergin puolesta.

- Nico on nopea ja fiksu kuljettaja. Ja hän sanoo aina sen, mitä ajattelee. Hän ei ole vain ”papukaija” kuten monet muut kuljettajat, jotka sanovat, mitä tiimit käskevät, Ecclestone toteaa Sport1:lle.

- Red Bullin pitäisi ottaa hänet, koska hänen luonteensa sopii heille. Ja mikä vieläkin tärkeämpää, hän pystyy tekemään tulosta ja hän on henkisesti erittäin vahva. Sinun pitää olla sitä Max Verstappenin vierellä, Ecclestone jatkaa.

Perezilla on yksi etu puolellaan saksalaiseen Hülkenbergiin nähden ja se on raha, jolla meksikolaiskuskilla on mällätä isojen henkilökohtaisten sponsoreiden myötä.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kuitenkin korostaa, että heidän kuviossaan raha ei ratkaise.

- Päätös on puhtaasti urheilullinen, Marko alleviivaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!