Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Black Lives Matter-tukea kiitellyt Lewis Hamilton pelkää muiden kiilaavan ohi

26.9.2020 - 17:33:05


Lewis Hamilton ajoi vaikeuksien kautta paalupaikalle Sotshin F1-kilpailussa. Hän joutuu starttaamaan kisaan kuitenkin pehmeillä renkailla, mistä startissa ei todellakaan ole etua.

Hamiltonin oli toisella aika-ajojaksolla viimeisellä nopealla kierroksellaan pakko ajaa pehmeillä renkailla. Hän oli tuloslistalla vasta sijalla 15, kun aika-ajo keskeytettiin Sebastian Vettelin romutettua Ferrarinsa seinään. Ajoaikaa oli vielä pari minuuttia.

Kun aika-ajoja jatkettiin, ehti Hamilton täpärästi nopealle kierrokselle ja selviytyi aika-ajofinaaliin, jossa siis kellotti paaluajan.

- Tämä oli yksi huonoimmista aika-ajosessioistani. Se oli kauhea. Minut pyydettiin varikolle hakemaan uudet renkaat ja sitten tuli punainen lippu. Se oli riski. Vaikka sain ajettua ajan, starttaan kisaan pehmeillä renkailla, mikä ei ole hyvä asia, Hamilton kertoi F1:n tv-haastattelussa.

Toiseksi sijoittunut Max Verstappen ja kolmanneksi sijoittunut Valtteri Bottas starttaavat kovemmilla renkailla. Hamilton olettaa, että molemmat pääsisivät hänen edelleen.

- On kivaa olla paalulla, mutta huonoin paikka olla paalulla räväkämpien autojen ympäröimänä. Varmaankin minut ohitetaan huomenna. Joka tapauksessa pysyn positiivisena ja selvitän, miten voisin huomenna pärjätä. Hyvä startti tai mitä vaan. Katsotaan, Hamilton totesi.

Sotshissa katsomoon pääsee 30 000 katsojaa. Ensi kertaa tällä kaudella F1-kisa ajetaan isomman yleisön edessä, mistä Hamilton oli innoissaan. Hän kiitteli yleisöä ja sai isot suosionosoitukset.

Hamilton ilmoitti myös ilahtuneensa, että tapasi hotellin edessä fanejaan, joilla oli Black Lives Matter-tunnukset. F1-historian ensimmäinen tummaihoinen maailmanmestari Hamilton on tukenut Black Lives Matter-liikehdintää näyttävästi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27