Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas hämmästeli isoa eroa

26.9.2020 - 17:07:28


Valtteri Bottas oli ollut kärjessä Sotshin F1-kisan vapaissa harjoituksissa, mutta aika-ajoissa hän jäi kolmanneksi. Paalupaikalle ajaneelle tallikaverilleen Lewis Hamiltonille Bottas hävisi yli kuudella kymmenyksellä.

Bottas oli tappiostaan hieman hämmästynyt. Hän arveli Hamiltonin ja toiseksi sijoittuneen Max Verstappenin tehneen parempaa työtä.

- Olin hyvässä iskussa viikonloppuna. Vauhti oli hyvää Q1:ssä ja Q2:ssa. Q3:ssa edistyin, mutta muut selkeästi näyttivät löytäneen lisää vauhtia. Tämä rata on renkaille aika herkkä, niiden lämmittämiseen. Ensimmäisellä kierroksellani Q3:ssa renkaani olivat liian kylmät, ja toisella kierroksella, en tiedä, mutta en vain päässyt kovempaa, Bottas sanoi F1:n tv-haastattelussa.

Kirvestä Bottas ei heitä kaivoon. Voittihan hän Sotshin kilpailun 2017 startattuaan silloin kolmannesta ruudusta.

- On siis kysymysmerkkejä, mutta itse asiassa starttaaminen kolmosruudusta on täällä aika hyvä paikka ja starttaan myös kovemmilla renkailla. Olen kertaalleen jo startannut täällä kolmannesta ruudusta, ja muistan yhä, mitä startissa silloin tapahtui. Yritän toistaa sen huomenna, Bottas sanoi.

Sotshissa 2017 Bottas saavutti uransa ensimmäisen F1-osakilpailuvoiton. Hän on voittanut urallaan kaikkiaan kahdeksan F1-kisaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27