Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas nopein kummassakin sessiossa - petrattavaa jäi silti: "En saanut kaikkia radan sektoreita täysin kohdalleen"

26.9.2020 - 07:20:28


Valtteri Bottas komeili tuloslistojen kärkipaikalla Formula ykkösten perjantain harjoituksissa Sotshissa. Mercedesin suomalaiskukski oli nopein kummassakin sessiossa.

- Ilman muuta lisää on vielä tulossa, mutta yleisesti ottaen tämä oli positiivinen ensimmäinen ajopäivä. Olosuhteet olivat vaikeat minkä takia niin monet kuskit tekivät virheitä, Bottas kertoi Mercedesin verkkosivuilla.

Bottas otti uransa ensimmäisen F1-osakilpailuvoiton juuri Sotshissa 2017. Hyvistä tuloksista huolimatta hän ei ollut täysin tyytyväinen perjantaihin.

- Muutamat keskeytykset merkitsivät sitä, että ajoaikaa oli rajoitetusti. Minulla oli myös yksi iso lukkiutuminen, mikä tuhosi yhden satsin renkaita. Toinen harjoitus oli parempi ja saimme ajettua paljon kierroksia, mutta en silti saanut kaikkia radan sektoreita täysin kohdalleen, Bottas jatkoi.

Sotshin osakilapilu on F1-kauden 10:s. Bottas uskoo parempaan viikonlopun jatkuessa.

- Vielä on kierrosaikaa kiristettävänä. Olemme hyvässä iskussa ja olen varma, että pystymme tekemään parannuksia ennen huomista (lauantain aika-ajoa), Bottas totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!