NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mick Schumacher halutaan nähdä F1-autolla isänsä ”olohuoneessa” - Alfa Romeo on vahvin vaihtoehto

15.9.2020 - 23:06:31


Ferrarin junioriohjelman nimekkäimmälle kuljettajalle Mick Schumacherille, 21, on lupailtu Maranellon punaisten taholta tällä kaudella ainakin yhtä näytönpaikkaa F1-sarjassa perjantain vapaiden harjoitusten muodossa.

Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että tämä tulee tapahtumaan perjantaina 9. lokakuuta Nürburgringin radalla Saksassa ajettavassa Eifelin GP:ssä.

Vaihtoehtoja on silloin kaksi, eli Ferrarin voimanlähteille kilpailevat Alfa Romeo- ja Haas-tallit. Alfa Romeo vaikuttaa todennäköisemmältä vaihtoehdolta. Alfan tallipäällikkö Frederic Vasseur vihjaili tästä jo Toscanan GP:n yhteydessä.

Legendaarisen Michael Schumacherin pojan esiintymistä F1-auton ratissa odotellaan tietenkin vesi kielellä myös Nürburgringin ratayhtiön nokkamiesten taholta.

- Ferrari on vahvistanut, että Mick saisi mahdollisuuden ajaa F1-sarjan harjoitussession tällä kaudella. Olisi tietenkin uskomattoman tunteikasta, jos se tapahtuisi Nürburgringillä. Ratamme on hänen isänsä ”olohuone”, ratayhtiön toimitusjohtaja Mirco Markfort muotoilee kölniläiselle Express-lehdelle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03