NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Häkkinen jaksaa uskoa Valtteri Bottakseen: ”Erittäin vahva viikonloppu”

15.9.2020 - 11:03:27


Formulahahmo Mika Häkkinen kehuu Valtteri Bottasta, vaikka tämä saa runsaasti kritiikkiä osakseen.

Mercedeksen Formula 1 -kuljettaja Bottas sijoittui toiseksi viikonloppuna Mugellossa. Osakilpailun voitti luonnollisesti hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton.

- Valtteri Bottaksella oli erittäin vahva viikonloppu. Hän piti kärkeä kaikissa vapaissa harjoituksissa ja jäi paalupaikasta vain 0,059 sekuntia. Lisäksi hän otti fantastisen lähdön ja nappasi Lewis Hamiltonilta kärkipaikan. Lewis kuitenkin kuittasi sijansa takaisin punaisten lippujen jälkeisessä uusintalähdössä, Häkkinen sanoo peliyhtiö Unibetin kolumnissaan.

- Hyvän ja huippuhyvän startin välissä on vain hiuksenhieno ero. Vaikka ensimmäinen turva-auto ja kisan keskeytys olivat Valtterille turhauttavia, hän kuitenkin antoi Lewisille painetta läpi viikonlopun. Oli lopputulos mikä tahansa, Mercedeksellä on sarjan vahvin kuskikaksikko, väittää Häkkinen.

Avausosakilpailua lukuun ottamatta Bottas on jäänyt Hamiltonin varjoon. Kansainvälisissä formulapiireissä hänen suorituksiaan onkin moitittu varsin vahvoin sanankääntein. Seuraava tilaisuus korjata tilannetta avautuu vajaan kahden viikon kuluttua, jolloin ajetaan F1-osakilpailu Venäjällä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03