NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarin entinen pomo on ylpeä Kimi Räikkösestä - herkuttelee yhä Lewis Hamiltonin lyömisellä

6.9.2020 - 21:11:15


Ferrarin entinen tallipäällikkö Stefano Domenicali myöntää, että hän neuvotteli Lewis Hamiltonin siirtymisestä Maranellon punaisiin niihin aikoihin, kun Kimi Räikkönen saavutti maailmanmestaruuden vuonna 2007.

- Keskustelimme, mutta polkumme eivät olleet linjassa. Olosuhteet eivät olleet kohdallaan ottaa häntä Ferrarille. Kun katson taaksepäin, olen ylpeä siitä, että olen ollut Räikkösen kanssa vuonna 2007, jolloin voitimme Hamiltonin yhdellä pisteellä, Domenicali kertoo Il Resto del Carlino-lehdelle.

Hamilton kilpaili tuolloin Fernando Alonson tallikaverina McLarenilla.

Hamiltonia vietiin vielä vuodenvaihteessa kovaa vauhtia Ferrarille, mutta sen jälkeen on käynyt selväksi, että hän kilpailee uransa loppuun asti Mercedeksellä. Uuden, tiettävästi kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen julkistus on enää pelkkä ajan kysymys.

Italian Sky kysyi Mercedeksellä vuodesta 2013 lähtien kilpailleelta Hamiltonilta suoraan, katuuko hän sitä, että Ferrari ei tule lukeutumaan osaksi hänen F1-uraansa. Vastaus tuli yhdellä sanalla:

- En.

Hamilton ei suinkaan kiellä sitä, etteikö hän olisi ihannoinut ja ihannoisi edelleenkin Ferraria.

- Se ei ole ollut koskaan salaisuus - olen ollut aina Ferrarin suuri fani ja minulla on niitä muutama tallissani, Hamiltonin viittaa siviilikäytöissä oleviin autoihin.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffin tulevaisuus on tämän kauden jälkeen yhä avoin. Hamilton korostaa kuitenkin, että se ei tule vaikuttamaan hänen päätöksiinsä.

- Tulevaisuuteni ei ole sidoksissa Totoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03