NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carlos Sainz ei kadu siirtoaan – "Koskaan ei ole huono aika siirtyä Ferrarille"

4.9.2020 - 11:25:47


F1-sarjassa McLarenilla ajava Carlos Sainz siirtyy ensi kaudella Ferrarin rattiin. Normaalisti kyseessä olisi unelmasiirto, mutta tämän kauden perusteella tilanne on toinen.

Ferrarin kausi on nimittäin ollut todella vaikea. Charles Leclerc ja Sebastian Vettel ovat keränneet vain 61 pistettä, ja Ferrari onkin valmistajien MM-sarjassa vasta viidentenä. Edellä on muun muassa McLaren 68 pisteellään.

Sainzin Ferrari-siirto lyötiin lukkoon jo ennen tätä kautta, joten espanjalainen luuli siirtyvänsä F1-sarjan kärkitalliin. Vaikka Ferrarilla ei ole tällä hetkellä - ja tuskin vielä ensi kaudellakaan - mitään asiaa voittotaistoon, ei Sainz kadu päätöstään.

Sainz muistuttaa, että Ferrarilla on aina osattu tehdä menestyviä autoja.

- Luotan sataprosenttisesti Ferrarin henkilökuntaan. Täytyy muistaa, että viime kaudella talli nappasi seitsemän paalupaikkaa, joten he osaavat tehdä todella hyviä autoja, Sainz sanoi Formula1-sivustolla.

Sainzin mukaan koskaan ei ole huono aika siirtyä Ferrarille.

- Rehellisesti sanottuna, koskaan ei ole huono aika siirtyä Ferrarille. Ferrarille siirtyminen on niin ainutlaatuinen kokemus, ja sillä on erityinen merkitys F1-kuskille. Jos saisin tehdä sen siirtopäätökseen 100 kertaa uudestaan, sanoisin jokaisella kerralla kyllä, Sainz vakuutti.

Sainz ottaa Ferrarilla Vettelin paikan. Tallin toista autoa ajaa ensi kaudellakin Leclerc, joka on onnistunut keräämään tällä kaudella 45 pistettä. Vettelillä on kasassa vasta 16 pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03