NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tällä F1-kuskilla on nyt kysyntää - Alfa Romeo vai Haas?

15.8.2020 - 13:21:08


Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevä Sebastian Vettel ei ole formula ykkösten siirtomarkkinoiden ainoa kuuma nimi. Nico Hülkenbergin nimi putkahtaa nyt esiin jo ainakin kahden eri tallin taholta.

Kokeneen Hülkenbergin F1-ura päättyi toistaiseksi viime kaudella, kun Esteban Ocon nappasi hänen paikkansa Renault-tallissa.

Hülkenberg palasi kuitenkin väkevästi tositoimiin Silverstonessa, jossa hän tuurasi koronavirustartunnan saanutta Racing Point-tallin Sergio Pereziä.

Ja hyvin tuurasikin ”Pinkin Mercedeksen” puikoissa. Monien mielestä on jo miltei ihme, jos ”Hulk” ei palaa kaudella 2021 kisakuljettajaksi.

Hülkenbergin tiedetään käyneen neuvotteluja Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseurin kanssa. Hülkenbergillä on yhteistä historiaa Vasseurin kanssa jo vuosien takaa.

Ja nyt Hülkenberg on vuorostaan yhdistetty toiseen Ferrarin asiakastalliin, eli Haasiin.

- Olen keskustellut Hülkenbergin kanssa muutaman kerran. Tulen hyvin toimeen hänen kanssaan. Haas-tallin pomo Günther Steiner kertoo Saksan Sky’lle.

Steiner tosin kyseenalaistaa sen, onko Hülkenbergin tasoinen kuljettaja valmis liittymään Haas-talliin. Hülkenbergilla olisi ollut viime kauden jälkeen töitä tarjolla Williams-tallissa, mutta hän kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta.

- Hän (Hülkenberg) on erittäin hyvä kuljettaja. Asiaa on katsottava hänen kantiltaan: uskoo hän projektiimme ja istuuko se hänelle, Steiner toteaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03