NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Max Verstappen sanoi suorat sanat: ”En aio kertoa satuja”

14.8.2020 - 13:04:13


Red Bull-tallin Max Verstappen katkaisi Mercedeksen voittoputken viime sunnuntaina Silverstonessa. Red Bullin ässä kuitenkin korostaa, että hänen tallinsa ei pysty tekemään taikoja taistelussa Mersuja vastaan.

- En aio kertoja satuja. Olen rehellinen. Ainoa mahdollisuus on jatkaa kovaa työntekoa ja kaventaa eroa heihin, Verstappen silmäilee GPblog-sivustolla Mercedeksen suuntaan.

Verstappen ei usko vieläkään, että hän pystyisi haastamaan Mercedeksen Lewis Hamiltonia ja Valtteri Bottasta ainakaan Barcelonan GP:n aika-ajoissa.

- En usko, että pystymme kaventamaan eroa alle sekuntiin. Olemme hiukan nopeampia kuin muut, mutta hieman hitaampia kuin Mercedes, Verstappen muotoilee.

Verstappen nousi Britannian jälkimmäisen kisan voitollaan sarjassa toiseksi. Hamilton on 30 pistettä edellä, mutta Verstappenille on nyt neljän pisteen etu Bottakseen nähden. Verstappen ei lankea kuitenkaan elättelemään turhia toiveita.

- Ero on turhauttava. Voit ehkä taistella voitoista, mutta koko kautta ajatellen tilanne on vaikea, koska moottorissa voidaan muuttaa vain vähän asioita.

Mutta paineita, niitä Verstappen on valmis sysäämään Mercedes-kuljettajien niskaan sessiosta toiseen.

- Barcelonan rata on varsin rankka renkaille ja en ole varma, miten ne kestävät kuumuutta. Barcelonassa on edessä paljon kysymysmerkkejä, sillä olemme kilpailleet siellä yleensä aikaisemmassa vaiheessa kautta, Verstappen muistuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!