NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettel kiemurtelee kiusallisten kysymysten kanssa: ”Olen ollut onnellisemmassakin tilanteessa”

14.8.2020 - 11:42:05


Maranellon punaiset tämän kauden jälkeen hyvästelevä Sebastian Vettel väittää yhä, että hänen välinsä Ferrarin kanssa ovat kunnossa, eikä ilmassa olisi merkkejä turhautuneisuudesta.

Nelinkertainen maailmanmestari Vettel ajaa uransa kenties toistaiseksi huonointa kautta, mutta puhuu siitä huolimatta, ainakin julkisuudessa, positiiviseen sävyyn Ferrarista.

- Viimeisin kisani ei ollut varmastikaan parhaani, mutta on tilanne sitten mikä tahansa, luotan ympärilläni oleviin ihmisiin ja auton kanssa työskenteleviin kavereihin, Vettel pyöritteli Espanjan GP:n lehdistötilaisuudessa.

Vettel majailee kauden viiden ensimmäisen kisan jälkeen sarjassa vasta 13:ntena ainoastaan 10 pistettä plakkarissaan. Hurjimmissa huhuissa on supistu, että Vettelin ja Ferrarin tiet eroaisivat jo kesken kauden.

- Olen ollut onnellisemmassakin tilanteessa. Rakastan taistelua kärjessä ja voittamisen tuomaa fiilistä. Se on tällä kaudella vaikeaa tällä paketilla, mutta minusta Charles (Leclerc) on osoittanut, että voimme ajaa yhä hyviä kisoja ja taistella podiumsijoituksista. Jos summaan tämän kauden alun, niin se ei ole tosiaankaan ollut paras mahdollinen, mutta en kuitenkaan menisi niin pitkälle, että puhuisin turhautuneisuudesta, Vettel kuittaa kiusalliset kysymykset.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!