NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikköseltä tiukkasanainen viesti tiimilleen - täysin perustellusti

7.8.2020 - 12:57:00


Kimi Räikkösen pistetili näyttää yhä ympäripyöreää nollaa neljän ajetun F1-kisan jälkeen. Räikkönen myöntää Ferrarin moottorin vauhdittaman auton vaisuuden, mutta ei pistä suinkaan kaikkea sen piikkiin.

Viime viikonvaihteessa Silverstonessa syystäkin tiimiradiossa sähissyt Räikkönen vaatii Alfa Romeo-tallilta tuntuvasti ehjempää kokonaissuoritusta. Tallin ajoittain tekemät, jopa amatöörimäiset strategiset virheet saavat konkarin veren kuohumaan.

- Tiedämme tietenkin, ette meiltä puuttuu nopeutta, Räikkönen viittaa Motorsport-Totalilla Ferrarin voimanlähteen puoleen.

Räikkönen uskoo tästä huolimatta yhä siihen, että nousu nappipäivänä kymmenen nopeimman joukkoon on mahdollista. Se edellyttää kuitenkin myös saumatonta yhteistyötä ja onnistumista tiimin taholta.

- Mutta meidän pitää todellakin saada kaikki mahdollinen irti autosta ja tiimistä. Emme ole vielä onnistuneet siinä. Koordinointityötä tiimin ja kuljettajien välillä voidaan aina parantaa. Silverstonen toinen kisa tarjoaa tiimille mahdollisuuden ottaa oppia aiempien viikonvaihteiden tiedoista, Räikkönen muotoilee.

Silverstonen radalla ajetaan tänään kaksi ensimmäistä vapaata harjoitusjaksoa.

- Jatkamme erilaisten asioiden kokeilua nähdäksemme, meneekö se (auto) paremmaksi tai huonommaksi. Joskus kokeilet harjoituksissa täysin eri asioita selvittääksesi, voisiko autoa saada paremmaksi sen myötä joillain osa-alueilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!