NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Vettelille esitettiin kiusallisia kysymyksiä - ”jäi kiinni” viime viikonvaihteen tapahtumista

7.8.2020 - 10:23:09


Ferrarilta tämän kauden lähtevällä Sebastian Vettelillä huhutaan olevan ensi vuodeksi jo valmis sopimus taskussaan Aston Martin-tallin kanssa.

Italialaislähteiden mukaan Vettelin sopimus oli tarkoitus julkistaa jo viikko sitten Silverstonessa, mutta sitä jouduttiin siirtämään, kun Aston Martiniksi ensi vuonna nimensä muuttavalla Racing Point-tallin Sergio Perezillä ilmeni koronavirustartunta.

Vettel joutui odotetusti median ristituleen Silverstonen jälkimmäisen kisaviikonlopun lehdistötilaisuudessa torstaina. Huhumylly sai lisää kierroksia, kun oli ilmennyt, että Vettel oli nähty poistumassa viime viikonvaihteena Silverstonesta Racing Pointin tallipäällikkö Otmar Szafnauerin autossa.

- Se on totta. Olimme menossa huoltoasemalle. Sen jälkeen hän lähti kotiin ja minä jatkoin muualle. Se on hieno auto, Vettel pyöritteli viitaten Szafnauerin Ferrari Pistaan.

Vettel väisti taitavan ympäripyöreästi myös kysymyksen siitä, ajaako hän kaudella 2021 Aston Martinilla.

- Minulla on paljon mahdollisuuksia. Ehkä ei niin paljon Formula 1:ssä. Mielestäni tärkeintä on se, että olen tyytyväinen valintaani ja aika näyttää, mikä se on.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!