NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pyyhe kehään - Max Verstappen lyö tiskiin musertavat faktat

7.8.2020 - 09:02:00


F1-talli Red Bullin Max Verstappen vaikuttaa jo heittäneen pyyhkeen miltei lopullisesti kehään Mercedeksen ylivallan alla, vaikka hän ei sitä tietenkään suoranaisesti myönnäkään. Verstappenille jokainen podiumsijoitus tässä tilanteessa maistuu voitolta.

Mercedes on rakentanut täksi kaudeksi kenties huimimman autonsa ikinä. Tallipäällikkö Toto Wolff on kuvaillut luomusta hirviömäiseksi.

Faktat ovat faktoja ja Verstappenin on turha edes yrittää väittää muuta valmistauduttaessa Silverstonen radalla Englannissa ajettavaan toiseen peräkkäiseen GP-viikonvaihteeseen.

- Mercedes on liian kaukana. Et voi kuroa aika-ajoissa kiinni koko sekuntia kierrosajassa ja et voi kaventaa kisassa eroa puoleen sekuntiin kierrosta kohti, Verstappen tähdentää Motorsport-Totalille viitaten samalla luvassa oleviin korkeisiin lämpötiloihin.

Verstappen vakuuttelee kuitenkin, että taistelutahdossa löytyy yhä karuista asetelmista huolimatta.

- Olen erittäin motivoitunut tekemään parhaan mahdollisen tänä viikonvaihteena. Yritän joka tapauksessa olla ainakin podiumilla ja katsotaan nyt, onko jokin muu mahdollista, Verstappen viittaa vihjailevasti viime sunnuntain rengasfarssiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!