Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mercedes-pomo: "Tämä päivä osoitti miten julma tämä laji voi olla"

2.8.2020 - 20:38:40


Britannian F1-kisa oli sunnuntaina varsin tylsä siihen saakka, kunnes viimeisillä kierroksilla alkoi tapahtumaan.

Ensin Mercedeksen Valtteri Bottas menetti varman kakkossijansa rengasrikon vuoksi ja hetkeä myöhemmin, viimeisellä kierroksella myös kilpailua ylivoimaisesti johtanut Lewis Hamilton kärsi rengasrikon.

Hamiltonilla kävi kuitenkin jälleen kerran parempi tuuri kuin Bottaksella. Brittikuljettaja "ajoitti" oman rengasrikkonsa vasta viimeiselle kierroksella ja pääsi linkuttamaan voittajana ruutulipun yli.

Bottaksen putoaminen MM-pisteiden ulkopuolelle harmitti kuitenkin luonnollisesti Mercedes-leirissä.

- Tämä päivä osoitti sen, miten julma tämä laji voi olla. Valtteri menetti arvokkaita pisteitä ja talli menetti arvokkaita pisteitä. Lewis pääsi sentään voittajana maaliviivan yli, mutta olimme onnekkaita, että Red Bull teki toisen pysähdyksen. Ilman sitä 1 ja 11 sijat olisivat vaihtuneet sijoihin 2 ja 11, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myönsi Formula Spy-sivuston mukaan.

Mercedes oli rengasrikkoja lukuun ottamatta täysin omaa luokkaansa myös sunnuntaina. Wolff ei kuitenkaan tuulettele vielä, vaikka hänkin varmasti tietää, ettei juuri mikään ota enää Mercedekseltä mestaruutta pois.

- Olemme edelleen hyvin skeptisiä. Meillä on paras auto ja paras moottori, mutta emme voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä ennen kuin olemme maaliviivan yli jokaisessa kisassa, Wolff linjasi kohteliaasti.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23